Puheenjohtajalta

Hyvät ystävät ja jäsenet

 

Tänä vuonna on yhdistyksemme 50 vuotisjuhlavuosi. Yhdistyksemme on perustettu 10.4.1969 ja juhlimme keväällä 27.4.2019 Koulukeskuksen auditoriossa. Toivotan teille erinomaista Hyvän Tuulen ja Mielen vuotta 2019.

Polvijärven kunta on saanut jatkoa Voimaa vanhuuteen-hankkeelle, tavoitteena on terve ja liikunnallinen elämä. Myös Eläkkeensaajat ry ovat sitoutunut yhdessä toisten järjestöjen kanssa yhteisiin haasteisiin toimimalla ikäihmisten ulkoilu- ja viriketoiminnassa sekä hyvinvointiin, terveyteen ja liikuntaan liittyvissä asioissa.

Kylän keskustataajama on saanut paljon uutta ilmettä torialueella. Siellä meidän on helppo kohdata ja tavata tuttuja ja viettää vapaa-aikaamme. Myös uudistettu vapaa-aikatalo tulee tarjoamaan monipuolisia mahdollisuuksia harrastaa ja antaa tilat toiminnalle.

Koti on meille jokaiselle rakas paikka. Tänä päivänä ei ole riittävästi henkilöstöä kotihoidossa antamaan aikaa, turvaa ja hoivaa edes arjen välttämättömiin asioihin. Eläkeläisköyhyys on maassamme todellisuutta, rahat eivät riitä ruokaan, lääkkeisiin ja palveluiden ostoihin.

Keväällä on eduskuntavaalit, vain äänestämällä voimme vaikuttaa. Miten meidät ikäihmiset otetaan huomioon, kuuluuko hätähuutomme? Saammeko ansaitsemamme arvostuksen? Yhdessä saamme enemmän aikaan.

Lämmin kiitos meitä tukeneille yhteisöille, järjestöille ja yrityksille.

Täyttä elämää hyvässä seurassa,

Anja Hyvärinen

Puheenjohtaja